flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Вдосконалення бізнес-процесів та HR менеджменту в судах»

17 грудня 2019, 16:51

17 грудня 2019 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся семінар на тему : «Вдосконалення бізнес-процесів та HR менеджменту в судах», організованому спільно з Проектом ЄС «Право-Justice", участь в якому взяла керівник апарату Бродівського районного суду Наталія Покиданець.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася очільниця Львівського регіонального відділення НШСУ Оксана Польна, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Віктор Дейнека та міжнародний експерт з питань правосуддя, Право-Justice, Анна Адамська-Галлант.

Спікерами виступили Ярослав Гвіздак – міжнародний експерт, Право-Justice, та Оксана Лесик, національний експерт з питань HR менеджменту, які презентували кращі європейські практики в організації бізнес-процесів та управління персоналом у судах.

Анна Адамська-Галлант запропонувала обговорити запровадження в судах так званої Інтегрованої стійки реєстрації - як одне із практичних рішень для вдосконалення бізнес-процесів у судах.

За результатами семінару всім учасникам були вручені сертифікати.