flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Василика Павла Васильовича

16 березня 2018, 14:47

          В провадженні  Бродівського районного суду Львівської області знаходиться  цивільна  справа № 439/1521/17 (провадження № 2/439/99/18)  за позовом Василик Василя Васильовича до Василик Павла Васильовича про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням.

            Бродівський  районний суд Львівської області викликає Василика Павла Васильовича, який зареєстрований: вул. Піскова, 2, с. Лісові Бродівського району району Львіської області, як  відповідача по справі в судове засідання на  29 березня 2018 року на 11 годину 00 хвилин.                               
            Судове засідання відбудеться в приміщенні Бродівського районного суду Львівської області, що розташоване за адресою: м. Броди Львівської області, майдан Свободи 10, зал судових засідань № 1,  головуючий - суддя Бородійчук О.І.

            Роз'яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

          В разі неявки  відповідача Василика Павла Васильовича в судове засідання без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

           Суддя Бродівського                                     
районного суду Львівської області                                                                                                                                    О.І. Бородійчук