flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомлення про виклик в суд Чухманенка Вадима Леонідовича

10 жовтня 2023, 10:05

В провадженні  Бродівського районного суду Львівської області знаходиться  цивільна  справа № 439/201/23  за позовом Гавриш Тетяни Юріївни,в її та малолітнього Чухманенка Михайла Олексійовича інтересах,до приватного акціонерного товариства "Українська страхова компанія "Княжа Вієнна Іншуранс Груп" (треті особи,які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, - Гавриш Юрій Петрович та Чухманенко Вадим Леонідович) про стягнення страхового відшкодування,застосування наслідків невиконання грошового зобов'язання.

      Бродівський  районний суд Львівської області викликає третю особу,яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Чухманенка Вадима Леонідовича, який не зареєстрований:Київська область, Києво-Святошинський район,с. Горенка, вул. Ленін 3  у цивільній справі в судове засідання на  06 листопада 2023 року на 12 годину 00 хвилин.                                
      Судове засідання відбудеться в приміщенні Бродівського районного суду Львівської області, що розташоване за адресою: м. Броди Львівської області, майдан Свободи 10, зал судових засідань № 1,  головуючий - суддя Марків Т.А.

       Роз'яснити третій особі,яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

       В разі неявки третьої особи,яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору в судове засідання без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

           Суддя Бродівського                                     
районного суду Львівської області                                    Марків Т.А.