flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомлення про виклик в суд ТзОВ "Дорі фінанс"

18 вересня 2023, 10:26
В провадженні  Бродівського районного суду Львівської області знаходиться  цивільна  справа № 439/1268/23  за позовом  Процківа Юрія Михайловича до ТзОВ "Дорі фінанс",3-тя особа:приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна про визнання виконавчого напису таким,що не підлягає виконанню та стягнення коштів набутих без достатньої правової підстави.

      Бродівський  районний суд Львівської області викликає відповідача ТзОВ "Дорі фінанс" , яке не зареєстроване: м. Київ, вул. Хоткевича Гната, буд.5, офіс 202, 80645  у цивільній справі в судове засідання на  09 жовтня 2023 року на 09 годину 30 хвилин.                                
      Судове засідання відбудеться в приміщенні Бродівського районного суду Львівської області, що розташоване за адресою: м. Броди Львівської області, майдан Свободи 10, зал судових засідань № 1,  головуючий - суддя Марків Т.А.

       Роз'яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

       В разі неявки  відповідача   в судове засідання без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

           Суддя Бродівського                                     
районного суду Львівської області                                    Марків Т.А.